Arkiv og lager

Kontorflytting arkiv og lager

Arkiv og lager

Arkiv og lagring av bedriftens eiendeler er viktig. Kontorflytting.no har tilgang på flere fasiliteter hvor din bedrift kan lagre gjenstander i trygge omgivelser. Det er vår tjeneste til deg.

Våre fleksible løsninger er skreddersydd for deg, og du kan selv velge kvaliteten på lageret. For eksempel kan du velge et lager som har et miljø eller sikkerhetsnivå mer rettet mot dine gjenstander.

Uansett hva behovet skulle være, tilbyr Kontorflytting.no arkiv og lager som du kan stole på.

Arkivlager

Sikkerhet ved lagring dreier seg selvfølgelig først og fremst om å forhindre tyveri. Alle våre lagerenheter er sikret, slik at eiendelene dine forblir innelåst til du ønsker dem på kontoret.

Dessuten sikrer vi også temperaturen, noe som for eksempel kan være veldig viktig for elektronikk. Miljøet er også sikret, for å unngå fuktskader og andre naturlige forekomster.

Våre lagre tilbyr sikkerhet basert på behov, og da på alle fronter du kan tenke deg.

Lager for bilag og dokumenter

Viktige bilag og dokumenter er ikke nødvendigvis sikrest på kontoret til bedriften. Kontorflytting.no tilbyr gode arkiveringsløsninger i trygge omgivelser, slik at du ikke trenger å bekymre deg.

Vi kan både pakke ned og kategorisere arkivet deres, før vi flytter det på sikker måte til lagringslokalene. Sikkerhet er nøkkelordet for hvordan vi håndterer deres arkiv.

Få hjelp til arkiv og lager nå

Trenger bedriften din hjelp til lagring av arkiv? Kontorflytting.no har flere gode løsninger her, og vi skreddersyr nettopp etter de behovene for bedriftslager som din bedrift måtte ha.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med arkivlager.

Bedriftslager

Tilbudsforespørsel

Be om tilbud