Montering

Montering

Montering er en naturlig del av kontorflytting. Vi i Kontorflytting.no har vært med på mange flytteprosesser, og vi vet at det ofte kjøpes inn en hel del nye møbler til flyttingen.

Det er mye som skal gjennomføres ved flyttingen, og da er det klart at det å ha de ansatte på alle fire for å montere møbler, nok ikke er den beste investeringen som bedriften gjør.

Våre montører sparer deg for hodebry og kostnader

Det er en ganske stor kostnad å ha en ansatt til å sitte og montere kontormøbler. Ikke bare brukes en vidt forskjellig kompetanse til dette, men tid som kunne blitt brukt mer fornuftig til å tjene penger, sløses også.

Våre montører sparer deg både for hodebryet og kostnadene her. Vi sikrer at bedriften får maksimal oppetid. Dette gjør vi ved å tilbyr montasjetjenester blant annet på kveldstid eller i helger, slik at alt er klart for arbeidsdagen.

Vi har lang erfaring med montering av kontormøbler, slik at vi ikke sitter og klør oss i hodet. De fleste møbler monteres opptil dobbelt så raskt som dine ansatte klarer.

Hvilke møbler monterer vi?

Kontorflytting.no kan bistå med montering av samtlige kontormøbler. Herunder faller pulter, stoler, sofaer, gardiner, bokhyller, og mye mer.

Siden vi har montert disse opptil flere ganger, kjenner vi ofte til merkevarene og deres monteringsprosess. Vår flytteledelse sørger for øvrig for montering på optimale tidspunkt.

Ta kontakt for hjelp til montering

Ta kontakt for hjelp til å montere møbler i dag! Kontorflytting.no har et team med erfarne montører som er klare til å hjelpe deg med å få kontorlandskap opp og i drift. Vi holder til i Oslo men gjør oppdrag i hele Østlandsområdet.

Vi monterer raskt og effektivt, slik at bedriften får maksimal oppetid. Ta kontakt for en uforpliktende prat om montering i dag! Vi monterer kontormøbler og kontorutstyr for flere bedrifter i Oslo Kommune.

Montering

Tilbudsforespørsel

Be om tilbud