Kontorflytting

Bedriftsflytting

Kontorflytting

Kontorflytting i Oslo vil til tider være litt av en oppgave å gjennomføre. De trange og ofte lange trappeoppgangene er bare en av de mange frustrasjonene som bedrifter møter på her. I trange bygårder kan det være tøft å gjennomføre en kontorflytting. Tunge løft, håndtering av avfall, selve transporten, og alt det praktiske rundt, er bare noen få av faktorene som spiller inn.

For de fleste som skal gjennomføre kontorflytting i Oslo, er det slettes ikke slik at det lønner seg å gjøre det selv. Til syvende og sist vil det være mer lønnsomt å velge et flyttebyrå til oppgaven.

Kontorflytting kan oppleves som en krevende oppgave. Enten dere skal flytte til et nytt kontor, ekspandere lokalene, eller på annen måte flytte på ting, er det mye å tenke på.

Jobben innebærer blant annet tunge løft, montering av kontormøbler, avfallshåndtering, transport, administrasjon og bruk av utstyr. Alt i alt er dette en prosess som vil kreve ganske mye av bedriften.

Det er dermed slettes ikke sikkert at det lønner seg å gjøre det selv. Et bedre alternativ er å undersøke mulighetene for kontorflytting gjennom en flyttetjeneste.

Kontorflytting | Bedriftsflytting

Kontorflytting.no er en slik flyttetjeneste. Teamet vårt av flyttekonsulenter har vært med på mange flyttejobber tidligere. Vi har erfaring med å hjelpe både mindre og større foretak her.

Erfaringen vår sikrer at du får gjennomført både en rask og sikker jobb til en fornuftig pris. Vi setter standarden for service meget høyt for å sikre deg best mulig resultat.

Dersom du velger våre flyttekonsulenter, sparer du deg og dine ansatte for den fysiske delen av jobben. Dermed kan de ansatte fokusere på viktigere oppgaver relatert til driften av selskapet.

Tips til bedriftsflytting

Bedrifter er forskjellige på mange måter, men allikevel finnes det mange fellestrekk. Det er nettopp disse som er utgangspunktet for våre tips til hvordan bedriftene bør sette i gang flytteprosessen.

Deres første steg bør være å velge en flytteansvarlig. Dette kan godt være daglig leder eller en annen person som har god struktur. Alle i bedriften bør informeres tydelig om planene for flyttingen.

Sortering og merking av esker er, akkurat som ved privat flytting, veldig lurt. Da kan du enkelt pakke opp igjen. Ha allikevel i bakhodet at det nye lokalet nok ikke blir helt likt som det forrige.

Kontorflytting i helger og på kveldstid

Nedetid er bedriftens største fiende. Du vil neppe at arbeidet skal forstyrres av flyttingen, eller at de ansatte selv må flytte. Her er kontorflytting i helger og på kveldstid vårt hemmelige våpen. Ved å flytte i helger og på kveldstid, sørger vi for minimalt med nedetid for bedriften din. Gjennom våre strategier, sparer du meget raskt inn de pengene du investerer i kontorflytting.

Maksimal oppetid er viktig for enhver bedrift. Kontorflytting i Oslo kan være krevende, og rush og trafikk kan gjøre prosessen treg. Det siste du ønsker er at de ansatte ikke får jobbet i lengre perioder. Derfor hjelper vi til med kontorflytting i Oslo både på kveldstid og i helgene. På den måten sikrer du at de ansatte får jobbet til vanlig arbeidstid, mens vi raskt flytter hele kontoret utenfor denne tiden.

Dessuten har våre flyttekonsulenter veldig god erfaring med planlegging. Det innebærer at vi sikrer at hele prosessen fra A-Å blir gjennomført med gode rutiner i bakhånd.

Teamet vårt planlegger flyttingen fra A-Å, slik at det går raskest mulig unna. Det lønner seg for begge parter, men spesielt for din bedrift. Da får dere satt i gang arbeidet ved det nye kontoret raskest mulig.

Ta kontakt for hjelp i dag!

Dersom du trenger hjelp til kontorflytting eller driftstjenester for deres næringseiendom, skal du ikke nøle med å kontakte det oss. Det er helt uforpliktende å ta en samtale med oss for å kartlegge dine behov for flyttingen.

Vi legger en god plan, slik at prosessen gjennomføres smertefritt. Forklar dine behov til våre flyttekonsulenter, så finner vi gode løsninger som sikrer best mulig resultat.

Skal du flytte privat? Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr rask og bekymringsfri flytting. Vi er et flyttebyrå med 10 års erfaring og leverer tjenester til private og næringsliv. Konkurransedyktige priser og erfarne flyttekonsulenter.

Ta kontakt for hjelp i dag! Vi gleder oss til å hjelpe dere med kontorflytting på en rask, enkel og rimelig måte. Slik kan dere nyte det nye kontoret deres uten hodebry. Har du ne

Kontorflytting i Oslo

Tilbudsforespørsel

Be om tilbud