Bedriftsflytting Oslo

Bedriftsflytting Oslo

Driver du egen bedrift i en av Oslos mange bydeler? Og så har tiden for å flytte driften til et større lokale kommet? Da bør du undersøke hvilke muligheter du har med tanke på bedriftsflytting i Oslo!

Hva er bedriftsflytting

I en by som Oslo finner du mange selvstendig næringsdrivende, og bedrifter generelt. Flere av disse styrer driften enten hjemme i sin egen stue eller i et mindre lokale mens de jobber med å få hjulene til å gå rundt.

Men så begynner bedriften å vokse, og da er det ikke uvanlig at man får behov for litt mer plass. Det kommer naturligvis an på hvilken type bedrift det er. Men om du har leid et mindre lokale så kan det være aktuelt å flytte bedriften til et litt større etter hvert.

Og det er akkurat det bedriftsflytting handler om.

Bedriftsflytting går rett og slett ut på å flytte bedriften fra et sted til et annet. Det høres kanskje ut som en relativt grei prosess, men det er ingen selvfølge at det går så knirkefritt som det høres ut.

Bedriftsflytting Oslo

I forbindelse med bedriftsflytting er det særlig en problemstilling man må ta stilling til. Skal man leie inn fagfolk, eller er det mulig å stå for bedriftsflyttingen selv?

Det er naturligvis dine personlige preferanser som er avgjørende i hvordan du velger å løse dette, men det er ikke til å stikke under en stol at det vil være en fordel å leie inn fagfolk til denne oppgaven. For eksempel oss i Kontorflytting.no!

Bedriftsflytting er nemlig mye arbeid. Og selv om det teoretisk sett er noe man kan gjøre selv, så er det mye ved dette arbeidet som folk flest ikke tenker på. Bedriftsflytting består av flere prosesser som det vil være en sann glede å slippe å håndtere på egen hånd.

Er du i tvil om hvordan du skal løse denne problemstillingen? Da kan vi garantere deg at du ikke kommer til å angre på å leie inn fagfolk til å gjøre jobben for deg!

Bedriftsflytting prosessen

Som nevnt så er bedriftsflytting mye arbeid, og grunnen til det er at det består av flere forskjellige prosesser.

Det er naturligvis opp til deg å bestemme hvilke tjenester du ønsker å benytte deg av. Vi i Kontorflytting kan hjelpe deg med hele eller deler av prosessen, alt etter hva du ønsker!

Pris for bedriftsflytting

Et annet aspekt ved bedriftsflytting som mange stiller spørsmålstegn ved, er tjenestens prisnivå. Og svaret på dette spørsmålet er rett og slett at det ofte er umulig å si. Prisnivået for bedriftsflytting vil variere med utgangspunkt i flere kriterier:

  • Oppdragets omfang (hva som skal gjøres)
  • Oppdragets lengde (hvor lang tid det enkelte oppdraget vil ta)
  • Valg av byrå (forskjellige byråer opererer med forskjellige priser)

Prisen for bedriftsflyttingen vil variere med utgangspunkt i blant annet hvor stor oppdraget er, og hvor mange dager det vil ta å gjennomføre oppdraget. Et annet aspekt er valg av byråer, da det ikke er uvanlig at forskjellige byråer bruker forskjellige prismodeller.

Ta kontakt for uforpliktende tilbud!

Hver eneste dag tar folk kontakt med oss for å høre om hvilket prisnivå vi opererer med, og det er selvsagt noe også du kan gjøre. Du forplikter deg ikke til noe som helst ved å ta kontakt med oss, så det trenger du ikke å bekymre deg for i det hele tatt!

Er du på utkikk etter et byrå som kan hjelpe deg med bedriftsflytting i Oslo? Da er det bare å ta kontakt med oss i dag, og så skal du få et uforpliktende tilbud fra oss som du rett og slett ikke klarer å si nei til! 

Kontorflytting.no
Facebook
Instagram

Bedriftsflytting Oslo

Tilbudsforespørsel

Be om tilbud