Flytte kontor, dette må du huske på

Å flytte kontor er en stor beslutning for enhver bedrift, enten det er på grunn av vekst, endring i markedet, ønske om en bedre beliggenhet, eller for å forbedre fasiliteter og trivsel blant de ansatte. En vellykket kontorflytting krever nøye planlegging og gjennomtenkte beslutninger. Vi i Kontorflytting.no er godt klar over hvor stressende en kontorflytting kan være. Det er mange ting å tenke på, mens du som regel er opptatt nok med å prøve å klare det daglige arbeidet.

Kontorflytting Oslo hjelper deg med profesjonelle tjenester når din bedrift skal flytte kontor og kontorlokaler.

Hva bør du tenke på?

Forståelse av hvorfor bedriften ønsker å flytte er essensielt. Det kan være på grunn av vekst og behov for mer plass, endringer i markedet som krever en annen type beliggenhet eller fasiliteter, eller et ønske om å forbedre de ansattes trivsel og bedriftens attraktivitet for nye søkere. En klar forståelse av disse grunnene vil veilede beslutningsprosessen og valg av nye kontorlokaler.

Når bedrifter vokser eller markedets behov endrer seg, kan behovet for nye kontorlokaler melde seg. Å finne det perfekte nye kontoret kan være en utfordrende prosess som krever inngående kunnskap om eiendomsmarkedet, samt forståelse for bedriftens unike behov og fremtidsplaner. I denne sammenhengen kan det være svært verdifullt å søke hjelp fra en eiendomsmegler i Oslo som spesialiserer seg på søkemegling.

Flytte kontor

Tidlig planlegging

Å starte planleggingsprosessen tidlig er kritisk. Mange bedrifter er ikke fullt ut bevisste på betingelsene i sin egen leiekontrakt, som kan være avgjørende for timingen av flyttingen. Samarbeid med kjente aktører som kjenner markedet godt kan avdekke muligheter og alternativer som ikke er åpenbart for alle. Dette inkluderer areal, parkering, kantine, og beliggenhet, blant andre faktorer.

Det aller første du bør gjøre er å sette sammen en sjekkliste over alt som må ordnes før, under og etter flyttingen. Det kan for eksempel handle om:

 • Informer ansatte om flyttingen
 • Si opp og forny avtalen
 • Sjekk/oppdater forsikringen din
 • Ta inventar for å se hvilke møbler, møbler og utstyr som skal flyttes
 • Planlegg hvor mange flyttekasser, lastebiler og annet utstyr som skal til for å fullføre jobben

Skal du flytte privat kan vår samarbeidspartner tilby flyttehjelp i Oslo og mellom byer i Norge.

Riktig tidspunkt for flytting

Det riktige tidspunktet for å flytte varierer etter bransje og leiekontraktens lengde. Det er viktig å vurdere endrede behov og rammebetingelser i selskapet for å identifisere det mest fordelaktige tidspunktet for en flytting.

Trivsel og kontorflytting

Valg av de riktige lokalene har stor innvirkning på de ansattes trivsel. Det er viktig å vurdere behovene til bedriften, enten det er cellekontorer, åpne landskap, kantine, stillerom, eller fleksible møterom. Kvaliteten på lokalet spiller også en stor rolle i hvordan bedriften oppfattes utad.

Viktige fokuspunkter

Før du begynner jakten på nye lokaler, gjør en grundig analyse av bedriftens behov. Dette inkluderer antall ansatte, type arbeid som utføres, teknologiske krav, og ønsker for type arbeidsmiljø.

 • budsjett og kostnader
 • kommunikasjon og involvering
 • teknisk infrastruktur
 • logistikk og flytteprosessen

Planlegg selve flytteprosessen nøye. Dette omfatter timing, pakking, transport, og oppsett i de nye lokalene. Vurder å ansette et profesjonelt flyttebyrå som spesialiserer seg på kontorflytting.

Kontormøbler

Grønn flytting

Når bedrifter står overfor en kontorflytting, åpner det seg en unik mulighet til å revurdere og fornye kontormiljøet på en måte som er både kostnadseffektiv og miljøvennlig. En av de mest bærekraftige valgene en bedrift kan gjøre i denne prosessen, er å investere i brukte kontormøbler. Dette valget støtter ikke bare en grønnere flytting, men bidrar også positivt til samfunnet og miljøet.

Hvert år kastes nemlig enorme mengder kontormøbler, noe som bidrar til voksende avfallsproblemer og deponier. Ved å kjøpe brukte kontormøbler, bidrar bedrifter til å redusere mengden avfall. Dette er en direkte handling mot overforbruk og støtter prinsippene om en sirkulær økonomi, der ressurser gjenbrukes og resirkuleres for å minimere avfall.

Motta tilbud på kontorflytting fra oss

Når tiden kommer for å flytte kontoret, er det avgjørende å velge en partner som ikke bare forstår logistikken ved en slik operasjon, men som også verdsetter betydningen av en sømløs overgang for din virksomhet. Ved å velge oss for din kontorflytting, får du en partner med følgende fordeler:

 • Lang erfaring
 • Tilpassede flytteløsninger
 • Komplette flyttetjenester
 • Flytteservice med høy kvalitet
 • Bærekraftig og ansvarlig flytting
 • Konkurransedyktige priser

Vår kundeservice er tilgjengelig for å svare på spørsmål og gi støtte gjennom hele flytteprosessen. Vi verdsetter åpen kommunikasjon og er dedikert til å bygge varige relasjoner med våre kunder.

Ved å velge oss som din kontorflyttepartner, får du en pålitelig, effektiv og bekymringsfri flytteopplevelse som sikrer at din virksomhet raskt kan returnere til normal drift i de nye lokalene. Vi forstår viktigheten av å håndtere dine eiendeler med største omsorg og sikre at alt ankommer trygt og i tide. La oss hjelpe deg med å gjøre din neste kontorflytting til en suksess.