Kontorflytting FAQ’s

Spørsmål og svar om kontorflytting

Det å flytte et kontorlokale eller bedriftsflyttng kan være en omfattende prosess som må planlegger godt. Det er mye mer enn bare tunge løft, bæring av kontormøbler og skrivepulter. En effektiv og profesjonell kontorflytting utføres ved hjelp av tidlig og strukturert organisering.

Under finner du svar på noen av spørsmålene du kanskje lurer på når bedriften deres skal flytte.

Planlegger bedriften kontorflytting kan dere ta kontakt med oss. Er det en mindre flytting (under 20 arbeidsplasser) gjøres dette normalt på timepris. Ved et større flytteprosjekt gjør vi en uforpliktende og kostnadsfri befaring. En prosjektleder kommer på et besøk til deres bedrift der vi går gjennom deres behov og ønsker. Før selve flyttedagen vil flytteleder bistå med planlegging og organisering.


Ja, vi utfører bedriftsflyttinger både etter arbeidstid og i helger. Det er nokså vanlig at bedrifter ønsker dette da man vil unngå forstyrrelser i den daglige driften.


Ja, som totalleverandør tilbyr vi alle tjenester dere trenger i forbindelse med deres kontorflytting. Vi hjelper med å pakke ned kontorlokaler og tar med oss det deres trenger av emballasje og flyttemateriell. I tillegg tilbyr demontering, remontering og bedriftslager for mellomlagring.


Ja, vi kan flytte, pakke ned og frakter deres pc’er og annet datautstyr på en trygg og profesjonell måte.


Ja, vi har erfarent mannskap som kan flytte og transportere datautstyr, serverrom og elektroniske gjenstander.


Ja, vi kan demontere, emballere og flytte tvskjermer, dataskjermer og andre flatskjermer.


Ja, vi kan påta oss bortkjøring av både gamle kontormøbler og annet dere ønsker å kvitte dere med. Evt. kan dere mellomlagre møbler hvis det er ting dere ønsker å bruke senere.


Ja, vi kan bistå med tilbakestilling av kontorlokaler og kontoravvikling.


Vi tilbyr et merkesystem som sikrer at møbler og annet flyttegods kommer til rette rom og etasjer. Hvis dere ønsker kan dere merke selv også.


Ja, vi har et godt samarbeid med forhandlere av kontorutstyr og kan hjelpe med å ordne både nye og brukte kontormøbler i Oslo.


Ja, flyttebyrået har lovpålagt ansvar- og godsforsikring.