Kontorvask Oslo

Trenger du hjelp til å vaske deg ut av kontoret i forbindelse med bedriftsflytting? Eller har du rett og slett bare et kontor som kunne trengt en omgang med moppen? Uansett hvilket scenario som passer for deg, så har du kommet til riktig sted.

Kontorflytting.no og Majoren Flyttebyrå Oslo AS står nemlig klar til å hjelpe deg med hva enn det skulle være. Blant våre tjenester vil du finne blant annet kontorvask i Oslo. Bedrifter som befinner seg i Viken fylke kan også benytte seg av våre tjenester. Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring hvor vi sammen med kunde går gjennom lokalene og finner rengjøringsbehovet som passer for bedriften.

I tillegg til kontorvask kan vi også hjelpe deres bedrift med tømming av lokaler, kontoravvikling og tilbake stilling.

Kontorvask

Hva er kontorvask

Men hva er kontorvask? Det er rett og slett en omfattende vask av kontoret.

Det å vaske er noe folk flest har et forhold til, og som er en aktivitet som veldig mange gjør fra tid til annen. Men kontorvask er noe helt annet enn det å vaske hjemme hos seg eller å dra raskt over gulvet med en mopp.

Når det gjelder kontorvask, så stilles det helt andre krav til denne typen rengjøring enn det å vaske generelt. Derfor kan det lønne seg å hyre inn fagfolk til å ta hånd om oppgaven for deg og bedriften din!

Gode grunner til skikkelig kontorvask

Det er nok mange som lurer på hvor vidt kontorvask er nødvendig eller ikke. Og det er det definitivt!

Det er mange gode grunner til å investere i en skikkelig kontorvask i ny og ne – uansett hva som er motivasjonen bak det. Her er noen eksempler på hvorfor kontoret bør vaskes grundig med jevne mellomrom:

  • Kontoret blir rent og pent. Og presentabelt, om bedriften din bedriver møtevirksomhet.
  • Et rent kontor/kontorlandskap vil føre til at arbeidsmiljø blir drastisk bedre.
  • Det vil føre til bedre trivsel for hver enkelt arbeidstaker.
  • Et godt arbeidsmiljø og bedre trivsel vil dessuten føre til at arbeidstakerne presterer bedre. Et rent kontor kan altså føre til at bedrifter oppnår bedre resultater.

Men kontorvask kan også være aktuelt når du skal flytte driften fra et mindre lokale til et større lokale, altså under en kontorflytting. Og det er flere gode grunner til at kontorvask bør prioriteres også i forbindelse med dette.

Når det gjelder kontorvask i forbindelse med bedriftsflytting eller lignende, så kan det være nyttig å lage seg en liten tommelfingerregel. Og det er at du skal etterlate kontoret like rent som det var da du kom dit selv for aller første gang.

Slik foregår det

Kontorvask er en tjeneste som tilbys av Kontorflytting.no og det er en tjeneste som består av flere prosesser. Et tradisjonelt kontor består av ulike flater, og hver eneste flate skal være skinnende rent etter en kontorvask.

Ved å benytte deg av Kontorflytting.no så vil følgende prosesser være inkludert i standardavtalen når det gjelder kontorvask:

  • Vask av selve kontoret, og eventuelt oppholdsrom som hører til kontoret/kontorlandskapet.
  • Alle flater, samt vinduer og dører som er laget av glass.
  • Om kontoret inneholder elektrisk utstyr, så skal også dette rengjøres og vaskes på en forsvarlig og trygg måte.
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Er du på utkikk etter et byrå som kan hjelpe deg med kontorvask for bedriften din lokalisert i Oslo eller et annet sted i Viken fylke? Ta kontakt med Kontorflytting.no for å motta et tilbud i dag!

Tilbudet fra oss er dessuten helt uforpliktende, så du står fritt til å gjøre hva du vil etter å ha lest over tilbudet.

Vi gir oss ikke før kunden er fornøyd!

Vi i Kontorflytting.no er der for kundene våre, og vi ønsker å gjøre alt vi kan for at du som kunde skal være fornøyd med jobben vi gjør. Derfor er ikke oppdraget utført før kunden er helt fornøyd med sluttresultatet!