Om oss

Om oss

Kontorflytting kan være litt av en jobb. Selv for de mindre bedriftene blir det fort mange møbler og mye saker en skal flytte på. Bruk av de ansattes arbeidstimer, samt innleie av nødvendig utstyr og flyttebil, lønner seg neppe.

Det er nettopp derfor kontorflytting er best å sette ut. Kontorflytting.no er et team med erfarne flyttekonsulenter som hjelper deg med å få alt fra det gamle kontoret til det nye. Vi sørger for rask flytting, høy service og gode priser.

Kontorflytting.no : Bestill befaring

Mer om oss | Kontorflytting

God erfaring med flytting

Vårt team har lang erfaring med flytting. Vi har hjulpet mange bedrifter tidligere med å pakke ned kontorsaker og flytte tunge esker og møbler fra A til B. Jobben gjennomfører vi med en forsiktig tilnærming.

Vårt mål er at flyttingen skal gå raskt unna, men at dine gjenstander holdes sikre. Vi har gode rutiner på hele prosessen, og en god service dersom du skulle ha spørsmål eller noe ikke går etter planen. Alt dette til veldig fornuftige priser!

Kontorflytting.no

Ta kontakt med oss

Dersom du trenger hjelp til kontorflytting, hører vi veldig gjerne fra deg! Kontakt oss ved behov, så tar vi en uforpliktende samtale for å kartlegge hva du trenger.