Flytte kontor i Oslo

Flytte kontor i Oslo

Kontorflytting.no er en komplett leverandør når din bedrift skal flytte kontor i Oslo. Som totalleverandør for bedrifter kan vi tilby profesjonelle og helhetlige tjenester for deres bedriftsflytting i Oslo.

Skal din bedrift flytte kontor eller hele arbeidsplassen er det mye å tenke på. Det lønner seg å være godt forberedt når bedriften skal flytte til nye kontorlokaler. Planlegging og god organisering er ofte en helt avgjørende faktor slik at flytteprosessen ikke skaper unødvendig driftsstans. Med lang erfaring fra større og kompliserte prosjekter kan du være trygg på at din bedrift er i gode hender når man bruker flyttetjenester fra Kontorflytting.no

Vi er et fleksibelt og profesjonelt flyttebyrå i Oslo som tar oss av deres bedriftsflytting fra A til Å. Kontakt oss for et helt uforpliktende og gratis befaring!

Flytte kontor i Oslo

Flytte kontor i Oslo

Jobber du fra et kontor i Oslo, og begynner å føle at du ikke har stor nok plass? Da kan det være på høy tid å begynne prosessen med å flytte kontor i Oslo.

I Oslo finner man mange kontorbygg, så det bør ikke være et stort problem å finne et kontor som passer deg bedre enn det gamle. Det samme gjelder for flyttebyråer, da det er et stort marked for dette i Oslo. Blant hovedstadens mange flyttebyråer finner du oss i Majoren Flyttebyrå.

Det å flytte kontor kan høres ut som en veldig enkel prosess. Og for noen er det kanskje det også. Hvor omfattende prosessen er, kommer naturligvis an på hvor stort kontoret ditt er, hvor mange ting du oppbevarer der og hva som skal gjøres i forbindelse med flyttingen.

Hva er en kontorflytting

En typisk kontorflytting går ut på å løfte tunge møbler som for eksempel skrivebord, bokhyller og arkivskap. Møblene skal så transporteres fra det gamle kontoret til det nye, før det så skal bæres inn og monteres opp på nytt.

Det sier seg selv at det å flytte kontor er en tidkrevende og slitsom prosess. Men det er altså ikke slik at du som bedriftseier trenger å stå for prosessen alene. Faktisk så kan du delegere hele ansvaret over på noen andre, for eksempel et flyttebyrå.

Menneskene som jobber i et flyttebyrå som Kontorflytting.no har spesialisert seg på akkurat denne typen tjenester. Og derfor kan du være helt sikker på at de har den fagkompetansen som skal til for å hjelpe deg på veien videre.

Hvorfor kan kontorflytting være aktuelt

Det er mange grunner til at kontorflytting er aktuelt. Kontorflyttingen kan ha ligget i kortene over en lenger periode, eller så kan det være at bedriften din plutselig står ovenfor en uventet vending.

Kontorflytting er noe som kan være aktuelt i forbindelse med ekspandering, men det kan også være nødvendig om driften skal minimeres. Men årsaken kan også være av personlig karakter, som f.eks at du ønsker å jobbe nærmere hjemme eller et sted du trives bedre.

Uansett hva som er årsaken til at det å flytte kontor er aktuelt for deg, så er det ikke til å stikke under en stol at dette er en omfattende prosess. Og det kan være slitsomt å stå i det alene. Men ved å be Majoren Flyttebyrå om en hjelpende hånd, så trenger du ikke det.

Tjenester vi hjelper deg med

  • Prosjektledelse
  • Møbelmontering
  • Bedriftslager
  • Avfallshåndering

I stedet så kan du regne med oss i Majoren Flyttebyrå Oslo AS og vi ønsker å hjelpe deg med absolutt alt. Når du samarbeider med oss så trenger du ikke å føle deg tvunget til å ta hånd om noe selv, bare fordi noen andre gjorde det. Vi tar hjelper deg med kontorflyttingens A til Å!

Befaring
Vi hjelper deg med hele prosessen!

Det å flytte kontor i Oslo er en omfattende prosess, og Majoren Flyttebyrå hjelper deg med bedriftsflytting Oslo og tjenester til en relokalisering av bedriften. Vi kan hjelpe deg med både planlegging, selve flyttingen og arbeidet som venter etterpå i forbindelse med avviklingen av ditt gamle kontor.

Kontorflytting.no er med andre ord en totalleverandør når det gjelder det å flytte kontor i Oslo. Vi er et profesjonelt byrå som tilbyr skreddersydde løsninger til hver enkelt kunde.

Om du ønsker å benytte deg av våre tjenester, så er det bare å ta kontakt med oss nå med det samme. Deretter vil vi gi deg et helt uforpliktende tilbud!